Under oktober månad kommer vår meny att vara inspirerad av skogen och det vilda.

Vi använder oss av lokala leverantörer och producenter, där råvarorna noggrant väljs ut.

 

 

FÖRRÄTTER

  

CARPACCIO PÅ RÅDJUR

 rödbeta - lagrad ost - löjrom

225:-

  

 OSTRON Fines de Claires  

  38:-/st.

 

FRITERAT OSTRON    

äpple - citron

 48:-/st.

 

ANKLEVERTERRINE    

pancetta – aprikos – pistagenötter  - brioche

 190:-

 

MUSSELSOPPA

fänkål - rostad tomat - örter

165:-

 

 

VARMA RÄTTER 

 

 

HJORT FRÅN KÄRSÖN     

hasselbackspotatis – svampsås - vinbärsgelé

325:-

 

FRITERAD TORSK

kokt potatis - remouladsås - raspad pepparrot

225:-

 

GRATINERAD HUMMER

kantareller - taggsvamp - Gruyere

375:-

 

 VILTKÖTTBULLAR

messmörsås - pressgurka - lingon - potatispure

225:-

 

DESSERT

 

 BOURBONVANILJGLASS    

 varma hjortron 

     135:-         

 

MÖRK CHOKLADCREME

sorbet - färska bär

135:-

 

COUPE COLONEL     

citronsorbet – hallon – eau de vie

90:-

 

OSTAR MED TILLBEHÖR     45:-/bit

Bleu d'Auvergne - Chevre d'Argental - Brie de Meaux - Kaltbach Gruyere - Epoisse

Ostarna är handplockade från Linnégatans ostbutik i Göteborg