Johans Krog öppnade 2012. Med stor omsorg om huset och dess historia har vi renoverat och återskapat känslan från forna dagar.

Johans Krog är ett gästernas hus som förenar det bästa av Marstrands alla världar.  Öppenheten, det prestigelösa, allas lika värde. Det är Marstrand. Och det kännetecknar också stämningen på Johans Krog. Känslan sitter i väggarna. Den genomsyrar måltider, drycker och service. Något alldeles självklart som kokar ihop till en fullständigt underbar samvaro och stämning.  Köket, liksom restaurangen, renoverades 2012 och bjuder bland annat på egen rotisseur och en ljuvlig örtträdgård. Johans Krog är en kombination av avkoppling och njutning som får all stress och allt trist att lyfta som en mås mot himlen över ön.  

Johan och hans köksteam bjuder på klassiska rätter med fransk touche, och tar även vara på det bästa västkusten har att erbjuda. Utgångspunkten är att alltid servera en perfekt balanserad måltid med höga smaker och därtill hörande drycker. Allt i en miljö som förstärker hela upplevelsen av Marstrands unika dragningskraft.